}); Edels Mat & Vin: Brownies med vaniljeis og bringebærculie Google+

torsdag 29. august 2013

Brownies med vaniljeis og bringebærculie


Høsten nærmer seg, snart tid for innekos i sofakroken med familie og venner & lange kvelder med god mat rundt spisebordet ღ 

Men, denne kan nytes året rundt altså !!
Kjempegod dessert, som både voksne og små setter pris på.
Spis & Nyt ♫♪


Brownies ღ
  • 4 egg
  • 450 g sukker
  • 300 g smør
  • 200 g kokesjokolade
  • 150 g hvetemel
  • 1ts vaniljesukker
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 165 grader.
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  3. Smelt smøret og ta kjelen av platen, rør inn sjokoladen til den er smeltet.
  4. Rør sjokoladeblandingen forsiktig inn i eggedosisen.
  5. Tilsett deretter siktet hvetemel og vaniljesukker.
  6. Hell røren i en liten bakepapirkledd langpanne. 
  7. Stekes i 25-30 minutter.
Bringebærculi ღ
  • 400 g bringebær
  • 150 g melis
  • 3 ss sitronsaft
Ha bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor.
Kjør til massen er glatt og sil den.


Ha en koselig aften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar