}); Edels Mat & Vin: Rekeomelett ღ☼ Google+

søndag 11. august 2013

Rekeomelett ღ☼


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne,
mye forskjellige tilbehør kan brukes, fisk, kjøtt, grønnsaker eller frukt!

Jeg fylte omeletten med gode proteinrike reker og god mozzaralla i dag - kjempegodt
Denne kan nytes til frokost, lunch, middag eller kvelds ♫
Det passer alltid med omelett !!
Du trenger per porsjon:
  • 2 egg 
  • 2 ss vann 
  • 75 g renset reker 
  • Mozzarella, revet 
  • Stekesmør 
  • Salt 
  • Pepper

Sånn gjør du:
  1. Rens reker.
  2. Visp sammen 2 egg og 2 ss vann.
  3. Hell røren i stekepanne med smør på middels varme.
  4. La den nesten stivne, legg på ferske reker (ikke bruk den i lake a -er du snill :) -og revet mozzarella eller annen god revet ost, på halve siden av omeletten.
  5. Krydre med litt salt og pepper.
  6. Brett den andre delen over og la den steke til osten har smeltet ღ

SKIKKELIG SPEILEGG  !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar