Ovnsretter er noe av det smarteste du kan lage,
- alt kan gjøres på forhånd og den metter mange !
Den inneholder proteinrik mager kylling, poteter, masse friske grønnsaker og gode smaker !
Herlig smaksrik, sunn, rask og god middag
Fiks - ferdig - spis !- alt kan gjøres på forhånd og den metter mange !
Den inneholder proteinrik mager kylling, poteter, masse friske grønnsaker og gode smaker !
Herlig smaksrik, sunn, rask og god middag
Du trenger til 6 porsjoner:
- 6 kyllingfileter
- 1 dl soyasaus
- 1 dl grønnsaksbuljong
- 50 g meierismør
- 8 hvitløkbåter
- 4 vårløk
- 2 rødløk
- 2 persillerøtter
- 3 gulrøtter
- 1 bunt bladpersille
- 6 poteter
- 1 rød chilli
- Sweet chilisaus
- Pepper
- Brun kyllingfiletene raskt i en stekepanne.
- Kutt vårløk i store biter, hakk bladpersille, del rødløkene i båter, skjær persillerot og gulrøtter i biter.
- Skrell hvitløk og legg i hele fedd.
- Kutt potetene i tynne båter.
- Bland alle grønnsakene og fordel dem utover i en ildfast form:
- Hell soyasaus og buljong over, legg på biter med meierismør (kan droppe litt av smøret, hvis dere ønsker litt færre kalorier)
- Dryss på finhakket chili og hakket bladpersille.
- Legg de lune kyllingfiletene på toppen og pensle dem godt med chilisaus.
- Krydre med pepper.
- Stekes ved 180 °C i ca. 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar