}); Edels Mat & Vin: Lammecarrée med ovnsbakte grønnsaker Google+

søndag 11. august 2013

Lammecarrée med ovnsbakte grønnsaker


Lammecarré er lammerygg med ribben på.
En utrolig flott råvare, saftig og mør med mye smak.
Spis & Nyt !!

Ingredienser:
  • Lammecarrée
  • Fennikel
  • Rødløk
  • Paprika, rød og gul
  • Squash
  • Hvitløk
  • Baby gulerøtter
  • Torrito tomater
  • Aspargesbønner
  • Rosmarinm frisk
  • Provencekrydder
  • Amadine poteter
  • Meierimsør
  • Persille

Lammecarrée:
Krydre carréen med provencekrydder og rosmarin.
Brun den i en stekepanne:
Ha den i en langpanne og stek den videre i ovnen på 180 °C.

Bruk steketermometer:


  • Rosa – 62
  • Medium – 71
  • Helt stekt – 76

  •  La carréen hvile i ca 10 minuntter før den deles opp.

    Grønnsaker:
    Grønnsakene skjæres opp i passende biter, krydres med provencekrydder og fersk rosmarin.
    Hell over litt god olje og bakes i ovnen, sammen med lammet i ca. 30 minuntter.

    Potetene kokes uten skall, hell av vannet og surr de i meierismør og persille.

    ♪♫¸¸♫♪ ♪♫¸¸♫♪

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar