28 august 2013

Entrecôte av svin med ovnsbakte timian poteter og avokado & fetaostsalat ✿ ✿


Kjempegod middagsrett !
Bruk så mye du vil av hver ingrediens, det kommer an på hvor mange personer du skal serverer til.
Det går også fint å bruke koteletter og andre typer av svinekjøtt ✿ ✿


Begynn med potetene.
Ovnsbakte poteter:
  • Poteter
  • Olje
  • Timian
Vask og del potetene. Skjær de opp i båter.
Hell over litt olje og timian.
Bland sammen og stek i stekeovn på 225 grader i ca. 20 minutter.

Entrecôte :
Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
Brun kjøttet raskt i varm panne og dryss på salt og pepper.
Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over.
La entrecôten ettersteke i ca. 5-10 minutter.
Legg på litt kryddersmør ved serveringen.

Salat:
  • Avokado
  • Mango
  • Rødløk (1/4 løk per avokado & mango)
  • Fetaost i olje
  • Ruccola
  • Sitronsaft
Del avokado og fjern steinen. Ta kjøttet ut med skje og del den opp i biter.
Hell sitronsaft over avokadoen, så den ikke blir brun.
Fjern skallet på mangoen, skjær rundt steinen og del fruktkjøttet opp i biter.
Skrell rødløken og hakk dem opp i små, tynne biter.
Ha avokado, mango og rødløk i en bolle.
Tilsett fetaost og ruccola rett før servering ✿ ✿

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF