});
Edels Mat & Vin: Tagliatelle med spinat, reker og blåskjell
Google+
Edels Mat & Vin
Lev - Spis - Nyt ✿⊱╮
Etiketter
AirFryer
And
Asiatisk
Biff
Brød & korn
Burger
Bålpanne
Crock-Pot
Dessert
Egg
Fisk
Forrett
Grillmat
Gryte
Husmannskost
Hvalkjøtt
Hyttemat
Indisk
Kaker
Kalkun
Kjøttdeig
Kombidamp
Kveite
Kylling
Laks
Lam
lavFODMAP
Lavkarbo
Menyer
Middelhavsmat
One-Pot
Ovnsretter
Pai
Pasta
Pizza
Pølser
Rask middag
Retromat
Risotto
Salat
Selskapsmat
Skalldyr
Skrei
Slowcooker
Smoothie
Smørbrød
Sommer
Spiralizer
Steinbit
Storfekjøtt
Suppe
Svinekjøtt
Søndagsmiddag
Tex-Mex
Torsk
Trykkoker
Ukemeny
Vegetar
Vilt
Wok
Wraps
Ørret
lørdag 10. august 2013
Tagliatelle med spinat, reker og blåskjell
Dagens lunch ♫ღ ♫
Kok opp fløte, tilsett fryste spinatputer.
La det bli varmt før du tilsetter, reker og blåskjell
- blandes inn i al dente kok tagliatelle.
Så godt - så enkelt ♫ღ ♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar