}); Edels Mat & Vin: Kyllingfilet med eplesaus ♥ Google+

torsdag 12. september 2013

Kyllingfilet med eplesaus ♥


God, sunn og billig middag på 30 minutter
Hverdagsmiddag på sitt beste !

Til 4 porsjoner:
Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet
  • Brokkoli
  • Paprika
  • Sjalottløk
  • Asparges
  • Olje
  • Meierismør
  • Paprikakrydder
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte:
Legg tinte kyllingfileter i en ildfast form.
Krydre med salt, pepper og paprikakrydder.
Legg en klatt med smør på toppen av hver filet.
Stekes ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Bak grønnsaker i ovn, sammen med kyllingen.
I dag tok jeg hva jeg hadde i kjøleskapet, brokkoli, paprika, sjalottløk og asparges.
Tilsatte litt olje, salt & pepper.

Eplesaus:
  • 2 stk pose bérnaisesaus (pulver)
  • 4 dl eplemost
  • 2 dl MAT Vita hjertegod (fløte)
Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele.
Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

Server med kokt ris ♫♫♪




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar