05 september 2013

Svinekjøtt i strimler med paprika, løk og pasta ♫♫


Billig, rask, sunn og god hverdagsmat !!
Noen dager må middagen gå raskt unna, da kan man ty til enkle løsninger, men allikevel få en
sunn næringsrik middag.


Ingredienser:
Til 4 personer:
  • 700 g Svinekjøtt i strimler
  • 100 g Pepperoni i skiver
  • 1 orange paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 3 vårløk
  • 1 beger crème fraîche
  • 3 dl vann og 1 beger Fond Du Chef
  • 3 ss finhakket persille
  • Salt og pepper
  • 600 g fullkornspasta
Fremgangsmåte:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Stek svinekjøtt under sterk varme i to omganger, legg til side.
  3. Stek pepperoni i noen minutter, legg til side.
  4. Skjær opp grønnsakene.
  5. Surr rødløken i litt smør, tilsett de andre grønnsakene og la de surre til de blir blanke og myke.
  6. Ha kjøttet tilbake og tilsett crème fraîche og kjøttkraft. 
  7. La alt småkoke i 2-3 minutter.
  8. Smak til med salt og pepper.

Ta pasta på tallerken, hell over kjøttblandingen og dryss over persille ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF