}); Edels Mat & Vin: Kylling Fettuccine & kremsaus med pesto Google+

onsdag 25. september 2013

Kylling Fettuccine & kremsaus med pesto


Lillelørdag  ♫♪ - og "fine folk spiser sent", det ble i hvert fall sen middag her i huset i dag c",)
Da er det fint med en rett, som smaker godt og lages på 20 minutter !!

Til 4 personer:
  • 4 kyllingfileter
  • 400 g fersk fettuccine
  • 1 orange paprika
  • 1 rød paprika
  • 3 dl fløte
  • Grønn pesto
  1. Kok fettuccine etter anvisning på pakken i lettsaltet vann
  2. Sil av kokevannet, ta vare på en liten kopp av kokevannet.
  3. Stek kyllingkjøtt i strimler, paprika i strimler, krydre med litt salt og pepper.
  4. Varm opp pesto i en kjele på svak varme.
  5. Rør inn fløte.
  6. Tilsett kokt pasta og litt kokevann (hvis nødvendig)
Hvis du ønsker og lage pesto selv:
  • 1 potte basilikum
  • 2 ss pinjekjerner
  • 50 g reven parmesan
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 dl olje
Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) og
hvitløk i en foodprosessor.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går.
Smak til med salt og pepper.




Ole Paus
Rustne trubadur
Uten stemmeprakt
Og høye toner


Uttrykksfulle knirk

Og smileord

Med tårer i
Lirker du deg innafor
Stengte grinder

Et ubevoktet øyeblikk
Der du griper
g-nøkkelens
tonedør og går rett inn
stille som en pust
på hverdagssokkelesten

- nybrottsarbeid -

Toril Ingeborg Nybrott
Toril finner du på :Facebook




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar