14 september 2013

Smørbrød med reker & posjert egg ღ


Hadde igjen reker etter gårsdagens skalldyrpizza.
YES da blir det ;
 God lørdagsfrokost !! ღ☼ 
 
Du trenger:
  • Brød
  • Smør
  • Salat
  • Reker
  • Egg
  • Eddik
  • Salt

  1. Kok opp 1 liter vann, tilsett 4ss eddik og 1ts salt.
  2. Knekk eggene i en øse (ett og ett om gangen),
  3. Legg eggene forsiktig ned i kjelen, vannet skal ikke koke når du tar eggene i.
  4. Rør forsiktig rundt så eggehviten samler seg rundt plommen.
  5. Posjeres i ca. 4-5 minutter, kommer ann på størrelsen på egget c",)


Rist en god skive brød, smør på godt smør.
Legg på litt salat og gode ferske skrelte reker.
Legg egget på toppen.



 
Nyt & Spis -og ha en fin dag ღ☼
Positive tanker setter positive spor...  


Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF