17 september 2013

Jordbærsalat med mascarpone-brandycreme ♥ஜ


Oppskriften er fra en dansk kokebok: Suveræne Salater og Brillante Buffeter 2010 !
En gave fra bror Morten og svigerinne Joan, som er bosatt i Danmark 
ஜ TAKK FOR GAVEN !

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 500 gram jordbær
  • Sukker
  • 250 gram mascarpone
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 vaniljestang
  • 2 ss melis
  • 1 ss Cognac
Sånn gjør du:
  1. Del jordbærene i fire. 
  2. Drysses med sukker.
  3. La de stå å kose seg i kjøleskapet, en time eller to.
  4. Skrap ut frøene i vaniljestangen, bland de med mascarpone, melis og cognac. 
  5. Tilsett creme fraiche til slutt.
  6. Ha jordbærene i dessertskåler, tilsett mascarponekrem.
  7. Pynt med sitronmelisse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF