01 september 2013

Svinefilet med bacon & hot følge c",)


Utrolig god middag med masse smak !
Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel, vårløk
og krydret ruccula ♫♪

Ingredienser:
Til 2 porsjoner
  • 400 g indrefilet av svin
  • 4 skiver bacon
  • ½ stk chili
  • 1 stk sjalottløk
  • ½ stk rød paprika
  • Poteter
  • Fennikel
  • Vårløk
  • Estragon
  • Ruccola
Svinemedaljonger:
Hakk chili, sjalottløk og paprika i små biter.
Rull tykke skiver av svinefilet i blandingen.
Surr en baconstrimel rundt hver medaljong og fest den med en tannpirker.
Stek kjøttet i stekepanne med godt smør, på alle sider så både svinefilet og bacon blir stekt.

Poteter:
Skjær potetene i 1 cm tykke skiver, og legg dem i en ildfast form.
Vend dem i olje, sammen med estragon, salt, pepper og sjalottløk.
Sett potetene i stekeovnen, la de steke på 200°C i ca. 20 minutter til de er gylne og møre.

Grønnsaker: 
Del fennikelen i båter, og vårløken i 2 cm lange biter.
Stek fennikel, vårløk og sukkererter med smør i panna, til de er gylne og fremdeles crispy.

Vend rucculasalat i olje og krydre med salt og pepper ღ☼

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF