}); Edels Mat & Vin: Pasta med røkelaks ♫♪ Google+

mandag 23. september 2013

Pasta med røkelaks ♫♪



Røkelaks blir mye brukt i julen, så har du igjen rester av den kan du lage en enkel pastarett, på
under 20 minutter !!
Har du ikke rester av røkelaks, så kjøp en liten pakke, smaker nydelig året rundt !
Her har jeg brukt tagliatelle, men alle type pasta kan selvsagt brukes.

Til 2 porsjoner:
  • Tagliatelle, 8 'bunter'
  • 1 ss salt
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g røkelaks
  • 100 g babyspinat frisk
  • 2 dl creme fraiche
  • Frisk dill
Sånn gjør du:
  1. Kok tagatelle al'dente i lettsaltet vann, tilsatt olje.
  2. Jeg pleier og bruke 4 "tagliatelle snurrer" per person.
  3. Sil av vannet.
  4. Vend inn crème fraîche, spinat og laks i strimler.
  5. Strø over dill.
  6. Spis & Nyt !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar