20 august 2013

Hasselbackpoteter ღ☼

Oppskrift: Helstekt svinefilet med friske grønnsaker, hasselbackpoteter og whiskeysaus
  1. Skrell potetene og skjær dem flate i bunnen, så de står støtt.
  2. Skjær dem så i tynne skiver, men ikke helt igjennom - de skal henge sammen i bunnen.
  3. Sett dem i en smurt ildfast form, strø over paprikapulver og legg på en bit smør på hver potet.
  4. Stek dem på 225° C i 45-50 minutter avhengig av størrelsen, til potetene er møre og har fått en gyllen overflate.
 
Hasselbakte laurbærpoteter :
Skjær opp hasselbackpotetene, krydres med litt salt og pepper,
sett i ett laurbærblad i hver potet.
Legg på en ”klædd” meierismør på hver potet !
225° C i  ca. 45 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF